Hvornår Kan Man Mærke Baby?

19. January 2021 • Baby
Billede: Pixabay

Som gravid kan du begynde at mærke din baby i maven, når du er godt halvvejs igennem din graviditet. I praksis vil det sige, når du er mellem fire og fem måneder henne i forløbet. 

For førstegangsgravide er det som regel omkring den 20. uge af graviditeten, at du kan mærke baby. Har du født før, så kan du som regel mærke baby tidligere.

Sådan kan du mærke baby

De første tegn på at du kan mærke baby i maven kommer via følelsen af små bobler i den nederste del af maven. Det er nødvendigvis ikke hver dag i den første tid, men derefter bliver bevægelserne mere hyppige og markante.

Når du er 24 uger henne i din graviditet, altså seks måneder, så skal du mærke baby hver dag. Her vil du opleve, at din baby har et bevægelsesmønster, hvor det bevæger sig og især sparker på bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Her vil du også opleve, at baby bevæger sig fra side til side. Det er også her, at du kan begynde at mærke spark på forskellige steder af maven.

Du mærker bedst babyens bevægelser, når du selv forholder dig i ro.

Jo længere du kommer hen i graviditeten kan især barnets spark blive mere og mere markante. Nogle kan endda se aftryk i maven fra barnets spark.

Tak til avXperten Til slut vil sige stort tak til avXperten, der har bidraget økonomisk til ovenstående indhold. Her kan du eksempelvis købe iPhone 12 cover, og meget meget andet. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.

hvornår kan baby kravle? Få svaret her

28. June 2021 • Baby
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Hvor meget søvn skal børn have?

09. June 2021 • Baby
Billede: Pixabay / Victoria_Borodinova
Læs Resten

Hvornår kravler børn?

02. March 2021 • Baby
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor er det godt at rejse hen med små børn

02. March 2021 • Baby
Billede: Pixabay / PublicDomainPictures
Læs Resten

Hvornår kravler baby? Se svaret her

05. February 2021 • Baby
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad er baby shower

03. February 2021 • Baby
Billede: Pixabay, Andrés Dávila
Læs Resten

Hvornår sover baby igennem

29. January 2021 • Baby
Billede: Pixabay / smpratt90
Læs Resten